Mistä halvat silmälasit?

Oon nyt noin parin päivän ajan tutkinut vapaa-ajalla vähän tarkemmin noita silmälasien hintoja ja erityisesti sitä, mistä voisi halvimmalla saada silmälasit hankittua. Tyttöystävä tarttee uudet lasit, joten pitäisi mieluusti löytää sille joku edullinen, mutta laadukas pari päähän, mieluusti tietenkin mahdollisimman halvalla.

Nopeasti huomasin kyllä, että nettikauppoja jotka myy silmälaseja on tosi paljon, ja noiden hintavertailu oli aika vaikeaa. Monet hintavertailusivustot ei tunnu oikein vertailevan noita silmälasikauppoja, ja nää vertailut mitä löysin oli aika vaatimattomia myöskin.

Luulisi että noiden hintoja vertailtaisiin enemmänkin, mutta jostakin syystä näin ei ole.

Mistä sitten halvat silmälasit?

Sen takia kysymys onkin, mistä ne silmälasit sitten oikein saisi halvimmalla. Vaikuttaa noita tarjouksia katsomalla siltä, että se riippuu paljon siitä, mitä laseja on ostamassa. Eri merkeillä on jostakin syystä erilaiset tarjoukset eri firmoissa, joten jos haluaa vaikka Ray-Ban lasit, niin ne voivat olla halvempia toisaalla kuin vaikka Guessin lasit.

Tää on siinä mielessä aika iso ongelma, etten todellakaan oo vielä valinnut tarkkaan, millaisia laseja toi tyttis oikein haluaa. Eikä sekään oo niitä vielä päättänyt, joten tää hintavertailukin on aika vaikeaa. Oon nähnyt, että keskimäärin toi Lensway vaikuttaisi olevan halvin nettikauppa joka myy Suomesta, mutta jossakin brittikaupoissa on vieläkin halvempaa.

Jotenkin tosi vaikeaa tää silmälasien osto ollut, ja en oo kyllä päässyt kovin pitkälle niin kuin ihan tilausvaiheeseen asti. Täytyy varmaan kysellä vähän tarkemmin, millaisia silmälaseja hän oikein haluaisi. Ideanani oli siis, että hankkisin ne hänelle synttärilahjaksi näin heinäkuun alulle. Katotaan jos edes ehdin tota tekemään!

Muuten on ollut aika hiljaista totta puhuen, ja ei oo oikein juttua riittänyt tännekkään kirjoitettavaksi. Oon treenaillu ja nyt on menossa vielä tälläinen laihdutus kesää varten. Aloitin taas tapani mukaan sen hieman liian myöhään, joten vielä ei olla ihan kovimmassa rantakunnossa. Tosin onneksi ei ole kyllä ollut oikein mitään rantapäiviäkään, no pari ehkä tämän vuoden aikana. Kylmä on kesä ollut, se on sanottava.

Kesäloma alkaa kohta, ja lähdetään sitten matkoille pariksi viikoksi. Ensimmäinen kohde on Florenze, ja sieltä hetken päästä käydään Barcelonassa. Tosi kivaa lähteä vähän reissaan, tosin mun tuurilla varmaan just silloin tulee tänne kauhea lämpöaalto.

Yritän tänne kirjoitella jotakin, mutta matkojen aikana varsinkin tuskin mitään tulee tänne lisättyä. Täytyy yrittää heittää jotakin sitten, kun tulee niiltä takaisin. Ehkä sitten olisi jotakin sanottavaakin.

Hyvää kesää vaan kaikille, ja ihania lomia heille, keillä niitä on!!

loma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *