Yo, Yo, Yo Tervetuloa!

Tervetuloa kaikkien aikojen ensimmäiseen kirjoitukseen täällä FrancisKuster.com:issa. Nimeni on vähemmän yllättäen Francis Kuster, ja olen ihan syntyperäinen suomalainen vaikka nimeni voisikin viitata toisin. Vanhempani ovat alunperin Amerikalaisia, mutta ovat muuttaneet töiden perässä Suomeen jo kauan sitten, ennen kuin minä synnyin. He halusivat kuitenkin nimetä minut isovanhempieni mukaisesti, josta johtuen nimeni on vieläkin melko Amerikalainen.

Aluksi olisi varmaan hyvä vähän kertoa, mitä nämä sivustot käsittelevat.

Kuten ehkä huomasit, sivustojen tägi on Stronger, Better, Faster, joka jo antaa ehkä pienen idean, mistä täällä aion kirjoittaa.

Itse pidän suurest fitness blogien lukemisesta, se on kuin salainen paheeni. Se mikä niissä kuitenkin vielä tökkii on se, että ne ovat useimmiten naisten kirjoittamia ja naisille suunnattuja. Tässähän ei sinäänsä ole mitään väärää, mutta näin mieslukijana sitä haluaisi kuulla vähän sitä miehistäkin näkökulmaa tähän hommaan.

“Ole se muutos maailmassa, minkä haluaisit tapahtuvan”, sanoi joku fiksu tyyppi jo aikoinaan, joten päätin sitten itse aloittaa tämän blogin ja muutoksen. Tämä on siis fitness blogi, joka on suunnattu erityisesti miehille. Kaikki ovat tervetulleita, mutta älä ylläty jos asiat koskeavat enemmän meitä miehiä.

Laitan seuraavaksi pienen historiikin taustoistani, jotta näet vähän mikä on meikän nykytilanne ja tavoitteet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *